Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Heren 1 23-24.JPG D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

ALV: bestuurswisseling & lid van verdienste

27-6-2024  | Afgelopen maandag 24 juni vond de Algemene Leden Vergadering plaats. Tijdens deze vergadering hebben wij afscheid genomen van Bella Overgoor als voorzitter van onze vereniging. Omdat er nog geen vervang(st)er voor Bella is gevonden, zal Luke van Os dit stokje tijdelijk overnemen als ad interim voorzitter. Wij danken Bella hartelijk voor haar tomeloze inzet de afgelopen jaren, en we wensen Luke heel veel succes in zijn tijdelijke functie.

Ook is tijdens de Algemene Leden Vergadering Erwin van der Linde benoemd tot Lid van Verdienste. Erwin begon zijn avontuur bij MHCZ toen zijn kinderen nog in de Jongste Jeugd speelden. Al snel bleek dat zijn betrokkenheid verder ging dan alleen het aanmoedigen van zijn kinderen langs de lijn. Hij nam de rol van trainingscoördinator van de jongste jeugd op zich. Naast deze rol heeft hij ook de coordinatie materialen op zich genomen. Hij breidde zijn taken uit en werd ook coördinator voor de keepers, waarbij hij ervoor zorgde dat deze cruciale spelers de aandacht en ondersteuning kregen die ze verdienden. Als dit alles nog niet indrukwekkend genoeg was, deinsde Erwin er niet voor terug om lid te worden van het klusteam en de IT werd ook zijn verantwoordelijkheid. 
Bedankt Erwin voor je jarenlange inzet, en we hopen dat je nog lang zo fanatiek betrokken blijft bij de club!