Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

G-hockeyteam 3e plaats Special Olympics

20-6-2024  | Afgelopen weekend heeft ons G-hockey team meegedaan aan de Special Olympics nationale spelen 2024 in Breda & Tilburg. Dit is een groot nationaal sportevenement dat iedere 2 jaar wordt georganiseerd. Het sportweekend werd ingeleid door een spetterende openingsceremonie in Breepark in Breda. Een feestelijke ceremonie met een atletenparade, met prominente gasten waaronder niemand minder dan Frans Bauer en Daphne Schippers.

Ons G-hockey team heeft tijdens deze spelen een bronzen medaille behaald. Een ontzettend knappe prestatie van het gehele team. 

Dit weekend was ook de laatste wedstrijd van de aanvoerder Derek de Jong, die na ruim 28 jaar afscheid nam van het G-team. Derek hockeyt sinds zijn 13e bij onze club. 
Wist je dat….. ons G-hockeyteam alweer ruim 30 jaar bestaat en dat toendertijd MHC Zoetermeer als eerste club in Nederland deze vorm van hockey aanbood? 

Het G-hockeyteam is voortdurend op zoek naar nieuwe spelers en speelsters vanaf de leeftijd van 13 jaar en ouder. Wij zijn een gezellig team dat versterking zoekt! Mocht je interesse hebben, en wil je graag een keertje komen kijken en meetrainen? Neem dan contact op met Rian van de Sande (coördinator van het G/LG-team) via [email protected]