Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

inleveren materialen einde seizoen

13-6-2024  |  Beste leden/ouders, keepers, managers en/of trainer-coaches van MHCZ, 

Zoals gecommuniceerd in de jaarkalender is het volgende week tijd om al het uitgeleende clubmateriaal in te leveren voor telling, inspectie en onderhoud. Onderstaande data zijn de data waarop kan worden ingeleverd. Op een later tijdstip inleveren is NIET mogelijk. Kan je zelf niet langskomen, zorg er dan voor dat iemand anders de spullen namens jouw team gaat inleveren. 

Inleverdata 2024
Dinsdag 18 juni 19:00 – 21:00 uur
Woensdag 19 juni 19:00 – 21:00 uur 

Keepersmateriaal
Al het keepersmateriaal moet worden ingeleverd, dus ook alles wat in de lockers ligt. Zorg ervoor dat cornermaskers en andere persoonlijke bezittingen uit de keeperstassen zijn verwijderd en dat de spullen schoon/gewassen zijn. Mocht je nog training hebben na 19 juni of een zomeractiviteit hebben, dan kan je dit bij de inspectie/inleveren aangeven, de keeperstas mag dan na inspectie mee naar huis. 

Overig trainingsmateriaal
Alle ballen, hesjes, tassen, loopladders etc. (ook die in de lockers liggen) moeten worden ingeleverd. Alleen dan kunnen we een inschatting maken of/hoeveel er moet worden ingekocht. Kijk ook even thuis in je hockeytas, schuurtje en de kofferbak van je auto of er geen eigendommen van de club liggen. Het zou zonde zijn als we verenigingsgeld moeten besteden aan materiaal dat we nog gewoon hebben.

Borg
Omdat er jaarlijks voor zo’n circa €5.000 aan materialen verdwijnt, en wij dit geld liever aan andere zaken besteden, hebben wij dit jaar voor het eerst gewerkt met borg voor de veldmaterialen. Hieronder een aantal maatregelen die zullen worden genomen:
  • Te weinig veldballen ingeleverd? Het tekort aan ballen wordt verrekend met de borg.
  • Hesjes worden alleen ingenomen als deze zijn gewassen en apart van de ballentas worden ingeleverd. Niet gewassen hesjes worden niet ingenomen. Een tekort aan hesjes wordt verrekend met de borg.
  • Ballentas beschadigd of deze niet wordt ingeleverd, dan zal dit verrekend worden met de borg 

Kosten van diverse materialen
Veldbal kost €3
Ballentas klein kost €16
Ballentas groot kost €19
Pionnen kosten €40 per 20 stuks
Hesjes kosten €5 per stuk 

klik HIER voor de link naar het materiaalbeleid op onze site 

**Terugbetaling van de borg zal uiterlijk plaatsvinden op 28 juni 2024** 

Lockers
Ook deze zomer vindt er onderhoud plaats aan alle lockers. Deze moeten dan ook helemaal leeg worden gemaakt. Persoonlijke spullen graag allemaal uit de lockers verwijderen vóór de zomersluiting van het clubhuis. Alles wat niet is verwijderd valt onder de gevonden voorwerpen en zal zoals gebruikelijk worden weggegeven aan een goed doel 

Er wordt rekening gehouden met de selectieteams die begin augustus weer starten met trainen. Zij ontvangen separaat bericht van ons. 

Contact
Voor vragen over het inleveren van de materialen kan er UITSLUITEND via mail contact worden opgenomen met de materiaalcommissie op het mailadres [email protected]

Wij rekenen op jullie hulp en medewerking, zodat straks iedereen voor het nieuwe seizoen weer de juiste spullen krijgt/heeft. 

Met sportieve groet, 
De vrijwilligers van de materiaalcommissie