Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

schoonmaak hulptroepen gezocht

2-6-2024  | Het hockeyseizoen is bijna voorbij en de zomerstop staat voor de deur. Voordat we de deuren van het clubhuis een tijdje sluiten, gaan we met een groep vrijwilligers de accommodatie buiten en binnen netjes maken. Kom jij een handje helpen?

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 juni vanaf 18:30 uur gaan we aan de slag. Na afloop drinken we gezellig wat met elkaar op het terras. Voor de kids die komen helpen, is er een lekker ijsje.

Dingen die o.a. moeten gebeuren: vuilnisbakken legen en schoonspuiten, vloerschoon maken met boenmachine, hiervoor moet al het meubilair aan de kant en weer worden teruggezet, zwerfafval prikken, vegen onder tribunes en terrastafels (onkruidweghalen), ramen zemen binnen en buiten, dug-outs opruimen, achtergebleven spullen van velden verwijderen, stofzuigen, afstoffen, schoonspuiten van rook-abri, diverse andere schoonmaak klusjes. 

Tijdens deze drie avonden zijn er ook klussers aan de slag, wie helpt hen met het nalopen/ vervangen van de netten van alle grote en kleine goals, opruimen garage veld 4, plaatsen aluminium profielen op diverse deuren, 

Aanmelden
Kom je ook? Geweldig!
Laat mij even weten dat je komt via: [email protected]

Groetjes,
Léonie van der Linde