veldkampioenen 2023-2024

15-5-2024  |

Is jouw team deze 2e seizoenshelft veldkampioen geworden? Van harte gefeliciteerd!
Graag zetten we alle veldkampioenen bij elkaar in een overzicht op de website/ clubapp. Stuur daarom een kampioensfoto van jouw team inclusief korte toelichting op het verloop van jullie veldseizoen naar [email protected]

De huldiging van de veldkampioenen vindt plaats op zondag 9 juni, tijdens de end of season BBQ-partyVoor de kampioenen staat dan zoals gebruikelijk de kampioensschaal met bitterballen en limo (of bier voor 18+) klaar. Uiteraard is er een fotomoment met ieder kampioensteam.

Zet vast in je agenda!

DE VELDKAMPIOENEN 2023-2024

MO18-1

We willen graag iedereen bedanken voor de support van afgelopen seizoen en in het bijzonder onze ouders, die elke week klaar staan om ons overal naar toe brengen. Uiteraard willen onze team begeleiding bedanken die 3,4 keer per week door vakkundigheid van coaching en goede trainingen deze kampioenschap heeft gebracht. En natuurlijk onze top sponsor Dibotherm: bedankt voor de mooie shirts en trainings pakken.

Helaas valt onze team uiteen. 80 % van onze meiden spelen als sinds de D-tjes bij elkaar en we zijn in die jaren echte vriendinnen geworden. Ook de nieuwe meiden die later kwamen vielen perfect in de groep.  Er gaan wat meiden stoppen/studeren, een deel is nog eerstejaars, er gaan meiden strijden voor een plekje in de Dames selectie, en een van ons gaat helemaal naar de USA om daar te gaan hockeyen en te studeren. Maar we zullen altijd vriendinnen blijven.

Wat hebben we een leuke tijd gehad met z’n allen. Met nog wat leuke wedstrijden, feestjes en trainingen gaan we het seizoen top afsluiten.

Groetjes en liefs,

De meiden van MO18-1