Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wie wordt de nieuwe voorzitter?

15-2-2024  | Een jaar geleden besloot Bella dat het na het huidige seizoen tijd is om het voorzitterschap van onze mooie vereniging over te dragen aan een opvolger.

Twee betrokken leden en vrijwilligers, Kaj Schneider en Frank Verbeek hebben aangeboden om het proces op zoek naar een nieuwe voorzitter te begeleiden en met een profiel en aanbevelingen te komen voor het bestuur. 
Om een goed beeld te krijgen van wat erbij komt kijken als je voorzitter bent en wat er van je wordt verwacht, interviewen zij tot het einde van deze maand verschillende clubgenoten.

"Het is na de eerste gesprekken wel al duidelijk dat de taken meer verdeeld moeten worden. De nieuwe voorzitter (of duo-rol) zou zich hoofdzakelijk met het besturen bezig moeten houden. Dit vraagt nogmaals om de inzet van andere clubleden om de taken meer met elkaar te verdelen.” 
Kaj en Frank

Wil jij graag een bijdrage leveren aan dit proces? Ben jij zelf een potentiële kandidaat of zou je iemand anders willen voordragen? Neem dan contact op met Kaj en Frank. Je kunt ze bereiken via [email protected]Kaj Schneider (links) en Frank Verbeek