D1-actie.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Info & planning overgang zaal - veld

22-1-2024  | Ter voorbereiding op de hervatting van de veldcompetitie in het voorjaar hierbij de planning voor de overgang van zaal naar veld.

AFRONDING ZAALSEIZOEN

Maandag 5 t/m vrijdag 9 februari
Laatste week zaaltraining.

Zaterdag 10 & zondag 11 februari
Laatste weekend zaalcompetitie.

Maandag 12 februari
Uitruimen Sweet Lake Hockey Dome.

Dinsdag 13 februari
Inleveren zaalmaterialen tussen 19:00 - 21:00 uur in het clubhuis.
Zaalhockeyballen en hoezen + bandjes van de keepers moeten worden ingeleverd. De borg wordt geretourneerd na inspectie van de materialen door de materiaalcommissie.

Dinsdag 20 februari
Afbreken van de Sweet Lake Hockey Dome. Hiervoor kunnen we nog wat vrijwilligers gebruiken. Graag aanmelden bij Léonie: [email protected]


HERVATTING VELDSEIZOEN

Maandag 12 februari
Start van veldtrainingen voor alle teams. Met tot de voorjaarsvakantie een aangepast trainingsschema, omdat de blaashal nog op veld 2 staat.

In de week voorafgaand (5 t/m 9 februari) is het voor teams die al klaar zijn met de zaalcompetitie (met uitzondering van O9 en O10) mogelijk om een zelfverzorgde veldtraining aan te vragen. Voorwaarde is wel dat er daarnaast ook gewoon in de zaal wordt getraind. Verzoeken o.v.v. voorkeursdag en -tijd kun je mailen naar Annelies: [email protected] Trainingen worden geclusterd.

Zaterdag 17 februari t/m maandag 19 februari
Accommodatie gesloten.

Zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari
Voorjaarsvakantie.
Zoals gebruikelijk tijdens de schoolvakanties, vervalt het reguliere trainingsschema omdat veel teams rust nemen.

Teams vanaf O12 die wel graag willen trainen, kunnen veld aanvragen voor een zelfverzorgde training of oefenwedstrijd op dinsdag 20/2 t/m zondag 25/2.
Stuur een e-mail met je verzoek voor een dag/tijd naar Annelies: [email protected] en voor oefenwedstrijden naar: [email protected]. Let op alle aanvragen worden tijdens vakanties zoveel mogelijk geclusterd i.v.m. inroosteren barmedewerkers.

Zaterdag 24 februari
Winterclinic van Heren 1 en Dames 1 van 10 tot 12 uur. Voor alle leden in O8-O9-O10 en breedteteams van O12-O14 (gratis!). Informatie over hoe je je hiervoor kunt aanmelden volgt binnenkort.
Mail: clinicsD1&[email protected]

Maandag 26 februari
Hervatting reguliere veldtrainingen. Let op: er zijn wat verschuivingen, kijk dus goed in het trainingsschema of er voor jouw team iets is gewijzigd.

Zaterdag 2 en zondag 3 maart
Hervatting van de veldcompetitie.