Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Dames 1 23-24.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg D1-actie.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

JHD Notarissen Official Partner

4-11-2023  | De notarissen van JHD Notarissen zijn geen onbekenden bij de Mixed Hockey Club Zoetermeer. Zij zijn sinds 2015 aan de vereniging verbonden als clubsponsor en teamsponsor. Met ingang van dit seizoen is het oudste notariaat van Zoetermeer Official partner van de vereniging als naamgever van het hoofdveld en shirtsponsor van de seniorenselecties. 

Als veel andere sponsoren, kwamen notarissen Matthieu Kroese en Ronald Krol door hockeyende kinderen in contact met de vereniging. Hun kinderen die in het eerste decennium van deze eeuw begonnen in de jongste jeugd bij MHCZ zijn inmiddels volwassen. Met de dochters van notarieel jurist Frank Verbeek dient de volgende generatie kinderen van het notariskantoor zich aan. 

De notarissen zijn betrokken bij de inwoners van Zoetermeer en doen graag iets terug voor de stad waarin het kantoor sinds 1583 gevestigd is.
Het behoeft geen toelichting dat het bestuur van MHCZ verheugd is over deze samenwerking. Voorzitter Bella Overgoor: "Vanwege oplopende kosten en de aanwas van jeugdleden die onder druk staat, zijn het uitdagende tijden voor sportverenigingen. Ik vind het geweldig dat JHD Notarissen hun wens voor uitbreiding van hun sponsoractiviteiten hebben doorgezet. De overeenkomst is zo opgebouwd, dat alle leden van de club er profijt van hebben.” 

Op 29 oktober ondertekenden Frank Verbeek en voorzitter Bella Overgoor het contract en werd JHD Notarissen Official Partner van MHC Zoetermeer. Als aandenken ontving Frank Verbeek een officieel wedstrijdshirt en de teamfoto’s van de seniorenselecties. "Deze krijgen een ereplaats op ons kantoor”, aldus de trotse sponsor.