Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Uitlslag Grote Clubactie 2023

13-12-2023  | 
Beste deelnemers,

De landelijke Grote Clubactie is weer tot zijn eind gekomen. Namens de club wil ik elke deelnemer bedanken voor zijn of haar inzet bij het verkopen van de loten. Ook alle ouders die loten hebben afgenomen of hebben geholpen met de verkoop bedankt! 

Indien je als ouder, familielid of kennis loten hebt gekocht en je wil weten of je een prijs gewonnen hebt kun je dat checken via onderstaande link: de lotchecker (https://tracking.clubactie.nl/?cctw=AQIEABAAAA0gBXMEx2wMqoCgTg4)

De loten verkoop heeft dit jaar voor MHCZ €2.143,20 opgebracht. Hiervan kunnen we de mooie tafeltennistafel aanschaffen en blijft er daarnaast ook nog een bedrag over om te investeren in het opknappen van het pannaveldje en de speeltuin. 

Net zoals afgelopen jaar zijn er ook dit jaar weer verschillende prijzen voor de beste individuele verkopers en de best verkopende teams. 

Individuele prijzen
Voor de drie leden die individueel de meeste loten hebben verkocht hebben we wederom drie leuke prijzen! 

De 1e prijs van dit jaar een mooie Adidas stick tas gaat naar Nora uit MO12-1. Zij heeft dit jaar 76 loten verkocht. 

De 2e en 3e prijs van dit jaar gaan naar Alyssa uit MO10-3 & Niek uit JO12-3. Jullie ontvangen beiden een Intersport bon t.w.v. €25,-. 

Team prijzen
Naast de beste individuele verkopers, zijn er ook weer prijzen voor de drie beste teams. Hierbij is er gekeken naar zowel het aantal verkochte loten als het aantal verkopers dat heeft deelgenomen. Hierbij is de 1e prijs, een padelclinic bij Tennis & Padelvereniging Buytenwegh gewonnen door MO12-2! Gefeliciteerd en veel plezier meiden!

De prijs voor de 2e en 3e plek is een team-etentje op de club, bestaande uit frietjes met een snack en limo. Dit leuke etentje is gewonnen door MO12-1 & JO12-3. Gefeliciteerd en ook jullie alvast veel plezier! 

Met alle winnaars zal nog persoonlijk contact worden opgenomen over de ontvangst van de prijs. 

Medailles
Mocht jij of je team hier niet tussen zitten, niet getreurd! Elke verkoper die meer dan 25 loten heeft verkocht ontvangt sowieso de Grote Clubactie medaille. Deze kunnen vanaf aankomende zaterdag 12:00 worden opgehaald bij de bar. Hier zal een lijst klaarliggen met alle namen van de deelnemers die een medaille mogen ophalen.

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie inzet en tot volgend jaar!

Met sportieve groet,
Chailyn van Leeuwen
Coƶrdinator MHCZ Grote Clubactie