D1-actie.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Stem op MHCZ met Rabo Clubsupport

5-9-2023  | Met Rabo Clubsupport steunt de Rabobank jaarlijks vele verenigingen in de regio. Ook wij doen dit jaar weer mee. 

Jouw stem is geld waard! Stem nu op MHC Zoetermeer zodat wij een mooi doel kunnen realiseren, namelijk het opknappen van het speeltuintje & pannaveldje op ons terrein. Daar hebben veel jeugdleden, bezoekende kids en alle broertjes en zusjes plezier van. 

Kunnen wij rekenen op jouw stem? Stemmen is zo gepiept!
Stemmen kan van 4 t/m 26 september. Niet vergeten!

Ook je vader, moeder, grootouders en de buurvrouw kunnen stemmen. Vraag hun mee te helpen ons doel te realiseren.

Hoe hoog de bijdrage van de Rabobank aan onze clubkas uiteindelijk is, hangt af van het aantal stemmen dat op ons wordt uitgebracht. Je mag drie stemmen uitbrengen, waarvan 1 op je eigen club. We hebben met TP Buytenwegh afgesproken, waar veel van ons ook wel eens een balletje slaan, dat we onze leden zouden adviseren om ook op hen te stemmen (en vice versa).

Om te kunnen stemmen, moet je lid zijn van de Rabobank. Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Meld je dan aan voor het gratis lidmaatschap. > Klik hier

Namens alle kids op de club, vast bedankt voor de moeite!