Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Proeflessen hockey

6-6-2023  | 
Proeflessen voor 4-13 jarigen
Op zondag 3 september 2023 start een nieuwe cursus van drie kennismakingslessen voor 4-13 jarigen. Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en wil je wel eens weten of hockey iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proeflessen bij MHCZ!

Data en tijden
De proeflessen zijn op zondagmiddag: 
3 - 10 - 17 september 2023

Voor 4/5 jarigen: 12.30 - 13.30 uur
Voor 6 jaar en ouder: 13.45 - 14.45 uur

Cursus en materiaal
De kids worden op leeftijd ingedeeld in groepjes. We hebben een team van enthousiaste trainers die met veel plezier de groepjes begeleiden. We gaan basistechniek oefenen en hockeyspelletjes doen. En natuurlijk ook een partijtje spelen. 

Een hockeystick kan je bij ons lenen. Dus je hoeft alleen je sportkleren aan. Kom je ook? Misschien heb je een enthousiast vriendje of vriendinnetje. Vraag die gezellig mee, dan zorgen we dat jullie bij elkaar in het groepje komen. 

Inschrijven en kosten
€ 15 voor drie lessen
Inschrijven gaat online via de website van gemeente Zoetermeer: 
-> naar kennismakingscursus.nl

Contact
Heb je vragen over de cursus? Neem dan contact op met Sandra Ebus: [email protected]

Zou je graag willen kennismaken, maar kun je niet op bovengenoemde data? Heb je vragen over het lidmaatschap, een plekje in een team of over de wachtlijst? Neem dan contact op met de vrijwilligers van de Jeugdcommissie.