Line up D1.jpg Ballenkids.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 22-23.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 22-23.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg H1 blijdschap.jpg Actie Dames 1.jpg Line up rokerig.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Limited Edition Hoodie

11-1-2023  | Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van onze club, is er leuke lustrumhoodie te koop met mooie opdruk van het lustrumlogo. Deze hoodie wordt in een limited edition geproduceerd. Superleuk voor je team, of als je gaat sporten, maar ook lekker casual te dragen.

De hoodie is hagelwit, heeft een zachte fleece binnenkant. De binnenkant van de capuchon is lichtgrijs. De capuchons van het mannen- en vrouwenmodel hebben ook een lichtgrijs aanrijgkoord.

Zie zijn ze verkrijgen in een model voor:
  • Mannen: S/M/L/XL
  • Vrouwen: S/M/L/XL
  • Kids: 6-8 jaar / 8-10 jaar / 10-12 jaar en 12-14 jaar

Tot het einde van januari zijn de hoodies te passen in het clubhuis. Naast de bar staat een kledingrek met de bovengenoemde modellen en maten. De hoodies worden op bestelling gemaakt.

Materiaal
De hoodies zijn gemaakt van 80% gekamd katoen / 20% polyester, 280 g/m2 met gecontrasteerde lichtgrijze capuchon. Binnenkant is van geborsteld fleece voor een optimaal comfort. Er zit een snoeropening voor headset in de kangoeroezak en halsopening. Afwerking in ribboord. De uitvoering voor Dames en Heren heeft  aanrijgkoordjes.

Bestellen
Wil je een of meerdere hoodies bestellen? Vul het bestelformulier in bij de bar, reken af, neem je bestel/betaalbewijs mee. Je ontvangt per e-mail bericht wanneer jouw hoodie(s) voor je klaarliggen.
De hoodies kosten slechts €29,95 per stuk.