Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

VOL! Familietoernooi 28 mei

31-3-2023  | Na de succesvolle post-corona-hervatting vorig seizoen, is het leukste toernooi van MHCZ ook dit jaar weer terug te vinden op de agenda. Op zondag 28 mei (1e Pinksterdag) organiseren we een supergezellig Familietoernooi voor jong en oud. De dag staat in het teken van bewegen, gezelligheid en samenzijn. Het thema voor 2023 is ‘Hockey Fissa’, vanwege het lustrumjaar 2023.

Tijdens het familietoernooi wordt gespeeld volgens de regels van Hockey7 (zie bijlage). Teams worden ingedeeld in poules met vergelijkbare tegenstanders.

Team samenstellen
Lukt het je niet om een compleet team op de been te brengen, kijk dan of je een team kunt vormen samen met een ander gezin of vrienden. Niet alle teamgenoten hoeven (ervaren) hockeyers te zijn. Je kunt ook contact opnemen met de organisatie, dan zorgen wij ervoor dat je kunt deelnemen.

Programma
We beginnen rond 10 uur. Natuurlijk staat het hockey centraal tijdens dit toernooi, maar er zijn ook leuke andere activiteiten onderdeel van het programma. Daarnaast is een belangrijk terugkerend thema de aankleding van het team: welk team komt met de mooiste teamoutfit?
Zoals echte families dat doen, wordt er gezamenlijk geluncht en geborreld. Voor de liefhebber bieden we na de borrel een lekkere familiebarbecue.

Deelnemen
Heb je een team bij elkaar voor het MHCZ Familietoernooi?
  • Aanmelden graag via > het inschrijfformulier.
  • De kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon inclusief lunch en borrelgarnituur. De betaling verloopt via de MHCZ clubapp of MIJN MHCZ op de website. Je vindt het toernooi onder evenementen. Na ontvangst van de betaling is je inschrijving compleet en definitief.
  • Zijn er familieleden die niet meedoen met de activiteiten, maar die wel graag aanschuiven voor de lunch en borrel? Je kunt ook voor hen 10 euro p.p. betalen. Vermeld bij de betaling in het opmerkingenveld de teamnaam en hoeveel supporters er mee eten.
  • De familiebarbecue na afloop is optioneel. Daarover later meer.

Wij hebben er heel veel zin in om van dit MHCZ Familietoernooi een groot succes te maken. Samen met jullie! We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten.

Sportieve groet,
Linda, Jacqueline en Kaj