Opbouwen Sweet Lake Hockey Dome

5-10-2021  |
Zoals het er nu naar uit ziet, spelen we dit seizoen weer zaalhockey in onze eigen blaashal, de Sweet Lake Hockey Dome. Wat hebben we dat gemist vorig jaar! We kijken er als vereniging dan ook heel erg naar uit.

Hulp bij opbouw
Het plaatsen van de hal op De Wereldlach veld 2 is een hele klus. Daarvoor wordt een team van professionals ingezet, maar die kunnen dat niet alleen. Wij zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die daarbij willen helpen op dinsdag 23 november tussen 07:00 en 13:00 uur. Eén vrijwilliger per zaalhockeyteam zou al helemaal top zijn. Gebruik dit moment gerust voor een alternatieve teambuilding-activiteit of stevige work-out!

Wat moet er gebeuren?
Samen met en onder begeleiding van professionals de blaashal opzetten; uitrollen van de tent, vastmaken van het stalen frame en ophangen van de verlichting. En daarna... blazen maar! Zie ook het filmpje onderaan dit bericht.

Op vrijdag 26 november vanaf 17 uur richten we de hal in met de tribunes, tafels/stoelen, spelersbanken, scoreborden en balken. Ook hiervoor hebben we flink wat handjes nodig, dan zijn we zo klaar en kan er vanaf zaterdag al getraind worden.

Je kunt je aanmelden bij Léonie van der Linde via [email protected], liefst voor 1 november. Uiteraard staat er koffie/thee met wat lekkers klaar en is er een hoop gezelligheid tijdens de werkzaamheden.

Wanneer?
Dinsdag 23 november van 7.00-13.00 uur en
Vrijdag 26 november vanaf 17:00 uur

Kom je helpen?
Je bent een held! Stuur een e-mail naar: [email protected] en meld je aan. Vergeet niet te vermelden op welke dag je komt.

De eerste keer dat de Sweet Lake Hockey Dome werd opgebouwd in 2016: