Herfstbladeren header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Dames 1 team header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg Luchtfoto header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Maatregelen vanaf 25 september

22-9-2021  |  Beste leden, ouders, bezoekers, toeschouwers,

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de verplichting om 1,5 meter afstand te houden, zowel binnen als buiten. Daar zijn we blij mee. Ook vervalt vanaf die dag de gezondheidscheck en registratieplicht voor het betreden van onze accommodatie. 

Net als een restaurant of kroeg, krijgen we in de plaats van de 1,5 meterregel helaas wel te maken met extra regels voor de horeca. 
Omdat wij als vereniging geen medewerkers/vrijwilligers hebben die iedereen gaan controleren op coronatoegangsbewijzen, gelden vanaf 25 september de volgende regels in het clubhuis: 

  1. Het hoge deel van ons clubhuis, waar de bar staat, is de vastgestelde horeca-zone. Dit wordt duidelijk aangegeven met grote posters. De rest van het clubhuis valt buiten de horeca-zone.
  2. In de horeca-zone kun je bij de bar-medewerkers en vrijwilligers een bestelling plaatsen en afhalen. Je mag het bestelde hier echter niet opeten of opdrinken.
  3. Het nuttigen van eten en drinken is alleen toegestaan buiten de horeca-zone. Neem je afgehaalde bestelling dus mee naar elders, bv het terras.
  4. Het deel van de horeca-zone met de lange tafels en stoelen is geplaceerd. Je kunt hier uitsluitend plaatsnemen met een bevestigde reservering. Reserveren kan niet aan de bar, alleen via email: [email protected]. Teams die in dit deel van het clubhuis op reservering lunchen/dineren, worden per email ge├»nformeerd.
  5. Ouders die tijdens de training/wedstrijd van hun kind in het clubhuis wachten en/of gebruik maken van de Wifi om te werken, mogen in de horeca-zone plaatsnemen aan de hoge bartafels (zonder consumpties, dus zonder controle van coronatoegangsbewijs). 

Ben je te gast op een andere vereniging? Informeer je dan tijdig over de daar geldende regels om verrassingen en teleurstellingen te voorkomen. 

Deze wijziging vraagt wederom om aanpassing van ons allemaal en doet een beroep op de flexibiliteit van leden, ouders, bezoekers en medewerkers. 
Wij verzoeken iedereen dringend om de geldende regels te respecteren, zodat we de bar open kunnen houden en jullie kunnen blijven voorzien van lekkere drankjes, broodjes en snacks. Spreek elkaar aan als het even mis gaat.

Ook namens onze horecamedewerkers, dank voor jullie begrip en medewerking.
Bestuur MHC Zoetermeer