Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 team header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg Luchtfoto header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Gastvrouw/gastheer gevraagd

30-8-2021  | Voor de wedstrijdtafel op zaterdag zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Dit is de ideale plek voor mensen die iets voor onze club willen betekenen en beperkt tijd hebben. Per seizoenshelft draai je 2 à 3 keer mee in een poule op de zaterdagochtend of -middag. Interesse? Voor vragen of aanmeldingen kun je mailen naar: [email protected]

Meer informatie
Zaterdag is de drukste dag op MHCZ. Er spelen die dag heel veel jeugdteams bij ons op de club. Om één en ander in goede banen te leiden, worden alle thuisspelende teams en hun gasten welkom geheten door MHCZ- gastvrouwen/gastheren, ook wel Major Domus genoemd. Je hebt ze vast wel eens gezien achter de wedstrijdtafel tegenover de bar. 

De Major Domus heeft een belangrijke rol op de zaterdag. Zowel de bezoekende teams als de thuisspelende teams melden zich bij de Major Domus, evenals de scheidsrechters. Je zorgt ervoor dat de teams naar de juiste velden gaan, dat de aangewezen scheidsrechters tijdig naar de velden gaan en dat de velden (volgens schema) gesproeid worden. Verder let je er op dat de scheidsrechters na afloop van de gefloten wedstrijd, het digitale wedstrijd formulier invullen. 
Kortom, een veelzijdige, maar bovenal ook hele gezellige rol!

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe gastvrouwen/gastheren die het leuk vinden om  in onze poule mee te draaien. Uiteraard kun je je eigen beschikbaarheid aangeven en leggen we je "alle ins- en outs” uitvoerig uit. 

Meld je aan per email bij de coördinatoren Claudia en Bonny. Het is echt heel erg gezellig; aanmelden kan ook per tweetal.