Kerstclinic2020head.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Veld 2 sneeuw header.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2020 s.jpg Ballen.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Jeugdfonds header.png Rabofandag.jpg Heren 1 2020 complet.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Maatregelen vanaf 5 juni

4-6-2021  |  Met ingang van 5 juni zijn er diverse versoepelingen op de corona-maatregelen. Een daarvan is dat de jeugd weer oefenwedstrijden mag spelen in de regio (zie ook de corona-update).
Om misverstanden te voorkomen, hieronder de algemene en specifiek voor MHCZ geldende regels en maatregelen. Speel je uit? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de geldende regels op de accommodatie van de club waar je speelt.

GASTEN WELKOM!
Voor jeugdteams die te gast zijn bij MHCZ geldt dat naast de teamleiding die in de dug-out plaatsneemt en een scheidsrechter er maximaal 4 rijouders op de accommodatie mogen komen. Onder voorwaarde dat ze zich houden aan de geldende corona-maatregelen (1,5 meter afstand, registratie bij de ingang middels QR-code of van tevoren via www.mhcz.nl/registratie, mondkapje op bij gebruik toilet).
Gastteams incl. teamleiding, scheidsrechter en rijouders zijn vanaf een half uur voor aanvang van de oefenwedstrijd welkom op de accommodatie. Er is geen major domus aanwezig, informeer je tijdig op welk veld je wordt verwacht (voor overzicht velden, zie Adres & Route)

De kleedkamers, douches en horeca inclusief het terras zijn gesloten, de toiletten in het souterrain zijn geopend. Voor het vullen van bidons kun je uitsluitend terecht bij de buitenkraan ter hoogte van het terras. 

Voor teams van MHCZ zijn de regels ongewijzigd, naast de teamleiding en scheidsrechters zijn er geen ouders/toeschouwers toegestaan op de accommodatie. 

Zowel thuis- als uitspelende teams wordt verzocht de accommodatie te verlaten z.s.m. na afloop van de wedstrijd. 


Op alfabetische volgorde: 

Clubhuis/bar/terras
Het clubhuis/bar inclusief terras blijft gesloten. Bidons vullen kan uitsluitend bij de buitenkraan naast het terras. 

EHBO
Er is een EHBO-kit en blessure-ijs beschikbaar. Meld je hiervoor bij de toezichthouder. Is er bij ernstige blessures of calamiteit een ambulance nodig? Bel eerst 112 en ga daarna op zoek naar de toezichthouder voor evt openen van toegangshekken.

Kleedkamers
Kleedkamers en douches blijven gesloten. Kom dus omgekleed naar de (oefen)wedstrijd of training. 

Materiaal
De materiaalruimte en de keeperslockerruimte in het souterrain zijn geopend. Hier bevinden zich ook de gevonden voorwerpen. 

Mondkapjesplicht
Sinds 1 december 2020 is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen bij het betreden van het clubhuis. 

Ouders/verzorgers
Ouders/verzorgers van MHCZ-leden hebben geen toegang tot de accommodatie van MHCZ. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de trainingen en/of (oefen)wedstrijden.

Registreren
Iedereen vanaf 13 jaar die ons complex wil betreden moet (iedere keer opnieuw) de gezondheidscheck doen en zich registreren d.m.v. de QR-code of via www.mhcz.nl/registratie. Dat kun je ook van tevoren doen voordat je naar de club komt. Gegevens worden twee weken bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD en daarna automatisch gewist. 

Toeschouwers
Toeschouwers zijn niet toegestaan op sportaccommodaties. Rijouders van gastclubs wel. Hockeyers, teamleiding, scheidsrechters en rijouders die klaar zijn met hun  oefenwedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk na de training/wedstrijd de accommodatie verlaten. 

Toezichthouders
Er is tijdens openingstijden op ieder moment tenminste 1 toezichthouder/aanspreekpunt aanwezig. Deze is herkenbaar aan een gekleurd hesje. 

Toiletten
Toiletten boven blijven gesloten, toiletten in het souterrain (trap af) zijn in gebruik. Denk aan het mondkapje.

Trainingen en oefenwedstrijden
Alle trainingen en oefenwedstrijden gaan door volgens het trainingsschema. Leden die klaar zijn met hun training/oefenwedstrijd worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk na afloop de accommodatie verlaten. Dit geldt ook voor teambegeleiders en scheidsrechters.