Jeugdfonds header.png Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballen.jpg Banner 800 x 200.png Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Kerstclinic2020head.jpg Dames 1 2020 s.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Maatregelen COVID-19

1-12-2020  | 
De regels die van toepassing zijn (op alfabetische volgorde): 

Algemeen
 • Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand!
 • Heb je klachten, blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
 • Ga direct naar huis als je klachten krijgt zoals: neusverkoudheid, niezen, loopneus, keelpijn, etc. 
 • Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Ben je op vakantie geweest in een land of gebied waarvoor ‘code oranje’ geldt, dan adviseren wij je dringend om 10 dagen in quarantaine te gaan. Ook als je (nog) geen klachten hebt.
 • 18 jaar of ouder: houd altijd 1,5m afstand.
 • Was je handen voor en na een bezoek aan de club.
 • Douchen en omkleden doe je thuis, de kleedkamers zijn gesloten.
 • Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. Het toilet op de club (in het souterrain) mag alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt worden. 

Afstandsregels: 1½ meter afstand
 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden. Voor leden uit hetzelfde huishouden geldt dat ook zij onderling geen afstand hoeven te houden.
 • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassenen.
 • Volwassen dienen te allen tijde afstand te houden ten opzichte van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar 

Bepreekruimtes
De twee bespreekruimtes Dummy en Scoop (boven) kunnen niet meer gebruikt worden door of gereserveerd worden voor teams. Teambesprekingen voor een (oefen)wedstrijd kunnen op de accommodatie alleen nog buiten plaatsvinden. 

Clubhuis/bar
Het clubhuis/bar blijft gesloten. Bidons vullen kan bij de buitenkraan naast het terras. 

EHBO
Er is een EHBO-kit en blessure-ijs beschikbaar. Meld je hiervoor bij de toezichthouder. Is er bij ernstige blessures een ambulance nodig? Bel 112. De aanrijroute voor veld 1 t/m 3 is via het toegangshek tussen het Miniveld en veld 3 (inrit bij de Outdoor Fitness richting de tennisclub). De toezichthouder opent het hek. De AED hangt binnen in het clubhuis tegenover de lift. 

Kleedkamers
Kleedkamers en douches blijven gesloten. Kom dus omgekleed naar de (oefen)wedstrijd of training. 

Materiaal
De materiaalruimte en de keeperslockerruimte in het souterrain zijn geopend. Hier bevinden zich ook de gevonden voorwerpen. Haal met maximaal 2 personen materiaal uit een van de ruimtes.

Mondkapjesplicht
Met ingang van 1 december is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen bij het betreden van het clubhuis.

Ouders/verzorgers
 • Informeer je kind(eren) over de geldende regels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen;
 • Stem met je kind je contactgegevens af zoals 06-nummer (bv op een briefje in de jaszak);
 • Als ouder/verzorger heb je geen toegang tot de accommodatie van MHCZ. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training en/of (oefen)wedstrijd van jouw kind(eren). Lees ook de informatie bij toeschouwers;
 • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en aanwezige vrijwilligers;
 • Ieder Jongste Jeugdteam (dus t/m E) kiest uit de ouders 1 begeleider. Deze ouder begeleidt het team op trainingsdagen en bij de oefenwedstrijden vanaf het parkeerterrein naar het veld en direct na afloop van de training weer terug naar het parkeerterrein. Deze ouder blijft in de buurt van het team (niet op het veld) en begeleidt indien noodzakelijk bij de toiletgang en bij onverhoopte blessures. Voor deze persoon geldt ook dat de regels nageleefd moeten worden. Omdat bij de Kabouters en de trainingsgroep geen sprake is van vaste teams, stemt de Jongste Jeugdcommissie deze procedure via e-mail af met de ouders. Jongste Jeugdteams verzamelen voorafgaand aan de training op het parkeerterrein. We hebben royaal de ruimte in het Van Tuyllpark, dus maak daar gebruik. Vanaf het parkeerterrein worden de spelers van het team door de begeleider naar het trainingsveld gebracht. De ouders spreken per team met elkaar af waar op het parkeerterrein de kinderen direct na de training weer worden opgehaald.
 • Ouders die hun kind naar de club brengen, zetten hun kind af op het parkeerterrein. LET OP: Er geldt een stopverbod langs de hele stoeprand vanaf het zwembad tot aan de ingang van MHCZ. Team Handhaving komt regelmatig langs, riskeer geen boete en parkeer gewoon in een parkeervak. Spreek af waar je je kind direct na afloop van de training of wedstrijd weer ophaalt. 

Registreren
Iedereen vanaf 13 jaar die ons complex wil betreden moet (iedere keer opnieuw) de gezondheidscheck doen en zich registreren d.m.v. de QR-code of via www.mhcz.nl/registratie. Dat kun je ook van tevoren doen voordat je naar de club komt. Help elkaar en anderen hierbij als dat nodig is. Gegevens worden twee weken bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD en daarna automatisch gewist. 

Toeschouwers
 • Toeschouwers zijn niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Dat betekent:
 • Ouders mogen niet meer op de accommodatie komen om naar de trainingen en (oefen)wedstrijden van hun kind(eren) te kijken. De coach(es) en manager(s) begeleiden de spelers tijdens wedstrijden;
 • Leden die klaar zijn met hun eigen (oefen)wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk na de training/wedstrijd de accommodatie verlaten. 
Tip: MHCZ ligt in het Van Tuyllpark. Daar kun je als ouder terwijl je kind hockeyt een wandeling maken of een rondje hardlopen. Er is een Outdoor Fitness naast onze accommodatie. 

Toezichthouders
Er is tijdens openingstijden op ieder moment tenminste 1 toezichthouder/aanspreekpunt aanwezig. Deze is herkenbaar aan een gekleurd hesje. 

Toiletten
Toiletten boven blijven gesloten, toiletten in het souterrain zijn alleen in uitzonderlijke gevallen te gebruiken. 

Trainingen
Alle trainingen gaan door volgens het trainingsschema. Leden die klaar zijn met hun training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk na de training de accommodatie verlaten. Dit geldt ook voor teambegeleiders en scheidsrechters.