Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Jeugdfonds header.png Veld 2 sneeuw header.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Goalie.jpg Kerstclinic2020head.jpg Ballen.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2020 s.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Elk Kind Doet Mee

18-11-2020  | Zo’n 5.000 kinderen in Zoetermeer kunnen niet volwaardig mee doen in de samenleving omdat er thuis onvoldoende financiële middelen zijn. Om ervoor te zorgen dat deze kinderen niet worden uitgesloten van zoiets belangrijks als deelname aan sport, is in onze stad de ZoetermeerPas beschikbaar. Maar er is ook nog een andere partij: de Stichting Leergeld. 

Gezinnen kunnen al jaren bij onze vereniging terecht met de ZoetermeerPas en ook met Stichting Leergeld werken we samen om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen en houden. Dit seizoen hebben we ons als vereniging ook verbonden aan JeugdFonds Sport & Cultuur, een derde partij waar het ook mogelijk is een aanvraag te doen.

Bij Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden kunnen ouders een aanvraag doen voor een financiële bijdrage en eventueel een tenue/attributen aanvragen. 

Stichting Leergeld vult contributie aan
Als een aanvraag wordt goedgekeurd, werkt de financiële bijdrage als volgt: Kinderen met een Zoetermeerpas kunnen het sport/cultuurbudget gebruiken voor de contributie en Leergeld legt het verschil dat daarna openstaat bij. Voor kinderen zonder Zoetermeerpas, maar waarvan de ouders ook een laag inkomen hebben, betaalt Leergeld een deel van de contributie. Voor beide scenario’s betaalt Leergeld ook een tenue. 

Maak gebruik van de mogelijkheid
Als je de contributie van je kind(eren) niet (meer) kunt betalen of als je verwacht dat dit volgend seizoen gaat spelen, maak dan gebruik van de Sport en Cultuur regeling bij Leergeld. Op deze manier kan je kind gewoon mee blijven doen. 

Om de regeling aan te vragen voor je kind, ga je naar de website van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Heb je vragen over deze regeling? Stel deze dan per e-mail

Elk Kind Doet Mee