Update ivm Coronavirus

1-4-2020  |
Update 1 april, 12.00 uur
Op basis van de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de overheid en NOC*NSF heeft de hockeybond na de persconferentie van gisteren opnieuw moeten besluiten de wedstrijden in alle competities uit te stellen. Alle eerdere maatregelen blijven van kracht. Dit betekent dat de accommodatie van MHC Zoetermeer in ieder geval gesloten blijft tot en met 28 april. De KNHB onderzoekt wat de mogelijkheden zijn om, als de omstandigheden het toelaten, de competities (op een alternatieve manier) in mei/juni/juli af te ronden.

Update 24 maart, 13.00 uur
Het bestuur heeft kennis genomen van de persconferentie van 23 maart m.b.t. verdere maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. We komen zo snel mogelijk met een update over wat dit voor het hockey en onze vereniging betekent.

Update 15 maart, 17.30 uur
De maatregelen van de overheid m.b.t. de indamming van het Coronavirus zijn verder aangescherpt en uitgebreid. Dit betekent dat er tot en met 6 april geen competitie plaatsvindt. De accommodatie van MHC Zoetermeer is en blijft gesloten voor alle leden.

Update 12 maart, 16.15 uur
De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart in verband met het Coronavirus. Op verzoek van de KNHB gelast MHCZ met directe ingang ook alle trainingen af en blijft de accommodatie dicht tot en met 31 maart.

Op de website van de KNHB vind je de meest recente berichtgeving:

Wij volgen continu de berichtgeving van het RIVM en de KNHB. Wij raden alle leden/ouders aan de informatie op de website van de KNHB te lezen en de adviezen op te volgen.

Bestuur MHC Zoetermeer