Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Pubquiz op 6 maart

30-1-2020  | 
Voor het eerst in de geschiedenis van MHCZ wordt er dit jaar een supergezellige Pubquiz georganiseerd. Op vrijdag 6 maart wordt er gestreden om Eeuwige Roem voor de winnaars van de eerste editie.

Dit wil je niet missen
Stel een Pubquiz-team samen van 4 tot 6 personen (>18 jaar) met clubgenoten, buren, vrienden en/of familie. Bedenk een spectaculaire teamnaam, regel een teamcaptain en vul de gegevens in via onderstaande inschrijflink. 
Deelnemen kost 10 euro p.p. Per team is inbegrepen: een pitcher, bittergarnituur en toegang tot dit geweldige event. Je inschrijving is compleet na ontvangst van de betaling, zie de betaallink hieronder.

Wij ontvangen je graag op 6 maart vanaf 20:00 uur, om 20:30 uur begint het spektakel. Aansluitend is er een afterparty tot 01:30 uur en mogen de voetjes nog even van de vloer. 

Wij hopen jullie te zien bij de Pubquiz!

Groetjes, Dames 1

Inschrijflink: 

Betaallink: