Galerij der Zaalkampioenen

28-1-2020  | De zaalkampioenen van dit dit seizoen! Van harte gefeliciteerd Heren 1, Heren Jong 2, Dames Jong 1, Meisjes MB2, Meisjes D4 en JD12 met deze fantastische prestatie!

Is jouw team ook kampioen geworden? Stuur dan een foto met kort bijschrift naar [email protected]. Deze vind je dan hieronder terug. Je kunt ook vermeld worden in de eregalerij van hockey.nl, stuur je kampioensfoto daarvoor naar [email protected].

Heren 1

Wat is dit een topgevoel! Met nog een weekend te spelen zijn wij kampioen van de subtopklasse. In een rechtstreeks duel wisten wij met 6-5 te winnen van Ring Pass. De wedstrijd tegen Hudito hebben we met 10-0 gewonnen!

Wat zijn wij blij met alle support die we hebben gekregen. De hele zaal stond vol!
Topklasse, here we come!

Dames Jong 1

WE DID IT 🏆🍾

MHCZ Dames Jong 1 is als eerste geëindigd in de zaalcompetitie! #KAMPIOENEN 🔥🥇💥

Meisjes D4

Jongens D12

JD12 onder leiding van Rosalie en Jay!
Rode koppen, niet te stoppen!
Echte kanjers.

Meisjes B2