Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Rabofandag.jpg Banner website.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Ballen.jpg Banner 800 x 200.png

Grote Clubactie 2019

17-9-2019  |
Zaterdag 14 september jl. was de landelijke kick-off van de Grote Clubactie en MHCZ doet dit jaar ook weer mee met de Jongste Jeugd en D-teams. We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen, want van de opbrengst gaat maar liefst 80% (dat is €2,40 per lot) naar onze clubkas. Daar kunnen we mooie dingen mee doen voor leden, jong en oud.

Verkoop van loten met machtiging
Een lot verkopen is heel eenvoudig. In een verkoopboekje vind je formuliertjes waarop de koper zijn gegevens kan invullen. Betalen gaat d.m.v. eenmalige machtiging, dus geen zorgen over contant geld. Een lot kost €3 per stuk. Als iemand meer loten wil kopen is dat natuurlijk fantastisch!
Met de koop van een lot, dingt de koper mee naar de hoofdprijs van €100.000, - of een van de andere prijzen.

Prijzen voor lotenverkopers
  • De grote clubactie heeft zelf een kids-verkoopwedstrijd waar mooie prijzen te winnen zijn: www.kids.clubactie.nl.
  • Ook MHCZ stelt weer een paar mooie prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers

Start actie
MHCZ begint a.s. woensdag 18 september met de verkoop van de loten. Van 15.00 tot 18.00 uur kun je in het clubhuis de machtigingsformulieren voor je team ophalen en krijg je indien gewenst uitleg over de actie. Wij verzoeken per team 1 persoon namens het team even langs te laten komen. Is niemand in de gelegenheid om de 18elangs te komen? Stuur dan even een berichtje naar [email protected].

Alvast dank voor je inzet en namens de club veel succes met de actie!
Team Grote Clubactie