Ballen.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Banner 800 x 200.png Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner website.jpg Rabofandag.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg

Regels gebruik clubtenue

9-9-2019  | Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Veel leden starten het nieuwe seizoen met een mooi nieuw tenue, maar ook het tenue van voorgaand(e) seizoen(en) kan natuurlijk nog worden gedragen. Graag delen wij nog even de regels en richtlijnen van MHCZ met betrekking tot het clubtenue.

Het MHCZ clubtenue bestaat uit:
  • Een donkergroen shirt met oranje strepen
  • Een oranje broek (heren/jongens) of een oranje rok (dames/meisjes)
  • Oranje kousen

Het MHCZ clubtenue is van het merk Adidas. Ben je nog niet in het bezit van een dergelijk tenue en ga je competitie spelen? Dan kun je het tenue aanschaffen bij onze partner Intersport Twinsport Lammenschansweg 130H te Leiden.

NB1: Sponsoruitingen op het clubtenue (thuis en uit) moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen en er dient een actuele sponsorovereenkomst met de club te zijn. Wij volgen hiervoor onder andere de regelgeving van de KNHB.

NB2: Speel je in een clubshirt met een oude sponsoruiting van een sponsor waarmee tijdens seizoen 2019-2020 geen sponsorovereenkomst is? Dan mag je dit clubshirt tijdens de competitie dragen uiterlijk tot de herfstvakantie (27 oktober as), zodat je ruim de tijd hebt om een nieuwe shirtsponsor te vinden of een shirt te kopen zonder sponsoruitingen. Na de herfstvakantie mogen oude sponsorshirts niet meer worden gedragen tijdens de competitie.

Uit-tenue
Tijdens wedstrijden kan het voorkomen dat de tegenstander een tenue heeft dat grote gelijkenis vertoont met dat van MHCZ, waardoor er verwarring kan ontstaan voor spelers en scheidsrechters. In dat geval dient de bezoekende/uitspelende partij te zorgen voor een alternatief, het zogenaamde uit-tenue. Het uit-tenue van MHCZ bestaat uit een wit shirt en witte sokken. Broek/rok wijzigt niet en blijft oranje.
Adidas voorziet ook in witte shirts en sokken, deze zijn te bestellen bij Intersport Twinsport. Aanschaf van het MHCZ uit-tenue van Adidas is niet verplicht.

Ook het uit-shirt kan gesponsord worden. Deze wordt dan, net als het clubtenue, exclusief geleverd door onze partner Intersport Twinsport en is van het merk Adidas.

Twijfel en/of vragen omtrent het clubtenue? Neem contact op met de sponsorcommissie: [email protected]. Wij helpen je graag verder.