Bitje op maat met scan

25-6-2021  |
Op donderdag 2 september 2021 tussen 18:00-21:00 uur en op zaterdag 4 september 2021 tussen 9:00-12:00 uur kun je een professioneel bitje op maat laten aanmeten. De orthodontisten van De Wereldlach en hun team komen dan met twee digitale scanners naar ons clubhuis.

Op zaterdag 18 september kunnen de bitjes tussen 9:00 en 12:00 uur worden opgehaald bij de praktijk van De Wereldlach, adres: Schoutenhoek 1, Zoetermeer (Dorp). Speelt je kind op dat tijdstip een wedstrijd? Geen nood, je kunt het bitje ook zonder kind ophalen.

DIGITALE GEBITSSCAN
Ja, je leest het goed... digitale scan... want dit is alweer het tweede jaar dat het niet meer nodig is om een gebitsafdruk te maken door te 'happen' in een mondvullende pasta. Het opmeten gaat nu snel en comfortabel door middel van een digitale scan.

Voor het bitje kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, daarnaast komt ook je naam aan de binnenkant van het bitje en krijg je er een stevig bewaardoosje bij.

Als partner van MHCZ rekent De Wereldlach een heel schappelijke prijs voor een professioneel bitje op maat, namelijk 35 EURO.
Let op: Betaling is vóóraf bij het maken van de scan, bij voorkeur met PIN.

Om wachttijden te voorkomen, is het nodig om van tevoren een afspraak te maken. Per tijdslot van 15 minuten, kunnen er maximaal 9 personen terecht.

Heb je vragen over je afspraak of wil je deze wijzigen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Poejan Elmi en Afzal Wafae
Orthodontisten, MSc.