RandstadRail tram 4 rijdt

20-5-2019  | Sinds zondag 19 mei stopt RandstadRail tram 4 bij station Van Tuyllpark en kunnen leden en bezoekers gebruik maken van dit openbaar vervoer. Het station ligt praktisch naast ons clubhuis.

Route
RandstadRail tram 4 rijdt vanaf de Uithof en Centrum Den Haag via Voorburg en Leidschenveen naar het Centrum van Zoetermeer, Palenstein, Seghwaert, Oosterheem en Van Tuyllpark naar het vervoersknoop Lansingerland.
Zie het kaartje in de bijlage voor de route en aansluitingen (lijn 4 loopt vanaf station Javalaan door naar Van Tuyllpark en vervolgens naar het grote trein- en busstation Lansingerland-Zoetermeer).

Bij station Lansingerland stoppen NS treinen in richting Den Haag en Utrecht en op dit moment heeft buslijn 383 (Krimpen aan den IJssel – Den Haag Centraal) een halte aan de Zoetermeerselaan in Bleiswijk (noordzijde station). Buslijn 173 (Rodenrijs – Bleiswijk – Zoetermeer) heeft nu een halte bij de Prismalaan West in Bleiswijk (noordzijde station).