Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Mini's vd week.jpg Ballen.jpg Shake hands D1.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Inschrijven seizoen '19-'20

26-3-2019  | Wil je in het nieuwe hockeyseizoen (start in augustus 2019) ook bij MHC Zoetermeer komen hockeyen? Je bent welkom! Schrijf je dan nu in als lid.
Voor senioren wordt in april/mei een voorlopige teamindeling gemaakt. Voor de jeugd worden de teamindelingen voor volgend seizoen zoveel mogelijk in mei/juni gemaakt. Het is voor de organisatie daarom van belang om vroegtijdig een beeld te hebben van het aantal te verwachten leden en teams. 

Hockeyen bij MHC Zoetermeer is populair. Voor toelating van nieuwe jeugdleden is het zogenaamde wachtlijst- en plaatsingsbeleid van kracht met o.a. voorrangsregels. Ook staat hierin het aannamebeleid voor jeugdselectiespelers beschreven. 

Hockeyen bij MHCZ is leuk en uitdagend 
Hockey is leuk! Bij MHCZ is het hockey goed georganiseerd en vooral ook uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De vereniging is het sportieve thuis van ca. 1500 leden en beschikt over een prachtige accommodatie met een mooi nieuw club(t)huis, gelegen in het groene Van Tuyllpark. De accommodatie is op de fiets en met de auto makkelijk te bereiken en vanaf mei 2019 ook met het openbaar vervoer (Randstadrail 4 halte naast het clubhuis). MHCZ beschikt over 5 kunstgrasvelden, waarvan 2 watervelden en 3 semi-watervelden, een miniveld (1/4 veld) en een pannaveldje met speeltoestellen. 

Bij MHC Zoetermeer worden kinderen opgeleid op het eigen hockeyniveau. De teams zijn in de competitie te vinden in alle klasses, van de hoogste KNHB jeugdcompetities tot de lagere. De jeugdopleiding van MHC Zoetermeer staat zeer goed aangeschreven. Onze eigen trainersstaf bestaat uit professionele en gediplomeerde hoofdtrainers, hoofdcoaches en technisch coördinatoren, en enthousiaste eigen jeugdtrainers die zelf in de oudere jeugd spelen. Voor de keepersopleiding werken wij samen met het gerenommeerde GoalieWorks van Oranje international Pirmin Blaak, dat een vestiging heeft bij MHCZ. Met inzet van onze hockeypartner Movella streven wij een 100% trainersbezetting op de teams na. Onze hockeyopleiding is erop gericht dat de technische en tactische hockey-inzichten vanaf de jongste jeugd, via de breedtejeugd en topjeugd tot uiteindelijk onze topteams Heren 1 en Dames 1 worden door vertaald. 

Hockey is vooral ook heel veel plezier en vrienden maken. Daarom organiseren wij het gehele jaar door allerlei leuke (hockey)activiteiten en evenementen voor alle leden. 

Kennismakingslessen 4-13 jaar 
In mei starten twee series kennismakingslessen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Lees voor meer informatie het nieuwsbericht over kennismakingslessen. Of reserveer direct een plekje op www.kennismakingscursus.nl

Jong Senioren / studenten 
Voor leden vanaf 17 jaar tot ca. 25 jaar bieden we het Jong Senioren hockey aan, een categorie die de KNHB een paar jaar geleden heeft geïntroduceerd. Hierin spelen hockeyers van bovengenoemde leeftijd, waardoor het verschil in leeftijd en levensfase binnen het team beperkt blijft. Omdat we begrijpen dat het combineren van hockey met belangrijke zaken als studie of bijbaan lastig kan zijn, denken wij graag met deze leden/teams mee over hoe we dat toch mogelijk en aantrekkelijk kunnen maken. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in, of neem voor meer informatie contact op met de senioren commissie: [email protected]

Meer informatie over het lidmaatschap is op de website te vinden onder ‘clubinfo’