Gluren bij de Buren bij MHCZ

12-1-2019  | Op zondag 10 februari 2019 is ons club(t)huis een van de huiskamers van het Zoetermeerse evenement Gluren bij de Buren. Een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van de stad. Per huiskamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Zoetermeer gezelliger en geeft lokale acts een podium.

In de zitkuil van ons club(t)huis, treedt tijdens dit mooie evenement 'Phoenix' op. Een 12-koppig Zoetermeers ensemble met koper- en houtblazers, aangevuld met een ritmesectie (piano, slagwerk en basgitaar). Een enthousiast orkest met een gevarieerd repertoire van jazz tot klassiek, van musical tot film. Tijdens de optredens zijn o.a. te horen: Buffle Shuffle, I feel good, Tequila en Skyfall. De dirigent is Eloy Wigman, een bekende Zoetermeerse Saxofonist.
De optredens starten om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken luisteren.

Uiteraard is het clubhuis de hele dag ook toegankelijk voor iedereen die het wil gebruiken in het kader van de zaalhockeycompetitie die plaatsvindt in de Sweet Lake Hockey Dome.

Voor meer informatie en het volledige programma van Gluren bij de Buren, kun je terecht op hun website.