Bestel nu jouw Clubsjaal

5-3-2020  | Op veler verzoek is ie vanaf nu weer te bestellen: de MHCZ Clubsjaal. Om te laten zien dat je trots bent op jouw cluppie, om als supporter clubgenoten mee toe te juichen of gewoon voor een warme nek. Voor €10 heb jij er ook één.

De MHCZ-Clubsjaal is snel en eenvoudig online te bestellen via de website (inloggen) en MHCZ-clubapp, onder het kopje 'Evenementen'. De minimumorder is 50 stuks. Zodra er 50 stuks zijn besteld, wordt de order in productie genomen bij de leverancier en zijn ze er in drie weken.
Je ontvangt hier per e-mail bericht over.

Wacht dus niet en plaats je bestelling (je kunt tot 21 stuks tegelijk bestellen). Dan kunnen we in de tweede seizoenshelft, tijdens de bekerwedstrijden van Dames 1 en Heren 1 om de SilverCup en bij alle andere mooie en feestelijke gelegenheden weer eensgezind met onze Clubsjaal zwaaien!