Zaalwedstrijden 9 december!

4-12-2018  |
Op zondag 9 december a.s. vindt in Rotterdam de Bruggenloop plaats. Het Topsportcentrum is die dag alleen bereikbaar middels parkeerkaarten; MD5 heeft de parkeerkaarten inmiddels ontvangen hiervoor.

Van Leonidas ontvingen we de volgende boodschap:

Op zondag 9 december zal de DWS Bruggenloop weer plaatsvinden in Rotterdam. Het parcours van dit evenement loopt onder andere over het fietspad Maasboulevard, via de Kralingse Zoom over het Toepad. Dit betekent dat het Toepad afgesloten is tussen 15.00-17.15 uur.

Houd dus rekening met het feit dat het parkeerterrein van Leonidas op dit moment niet bereikbaar is. Tevens kan het parkeerterrein niet verlaten worden tijdens deze periode!

In de bijlage een overzicht van de teams die op zondag 9 december in de Leonidas Dome spelen. Laat teams ook rekening houden met drukte op de wegen in/om Rotterdam!
Voor andere locaties in Rotterdam geldt ook: houdt rekening met extra reistijd e/o afgesloten wegen of kruispunten.