Bekerdroom eindigt met spektakel

2-11-2018  | Hockey.nl was op donderdag 1 november bij ons op de club en maakte een mooi sfeerverslag van de bekerwedstrijd tegen Cartouche. Geniet nog even na!

Eersteklasser Zoetermeer leek donderdagavond een helft lang op weg naar een bekerstunt tegen promotieklasser Cartouche in de Gold Cup Heren. Het bleek een waar spektakelstuk met een ontelbare hoeveelheid toegestroomd publiek, vuurwerk en ambiance. Uiteindelijk won Cartouche in de derde ronde met 2-4 en is de Zoetermeerse bekerdroom ten einde.

Heren 1 bekert wel verder en stroomt in in de vijfde ronde van de Silver Cup. Deze ronde wordt gespeeld op vrijdagavond 22 maart 2019. Wordt vervolgd...