Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Shake hands D1.jpg Ballen.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Mini's vd week.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

#AllTogetherChallenge

8-10-2018  | 
Steun elkaar en doe mee met de #AllTogetherChallenge!

Om aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie in de hockeysport, dragen de aanvoerders van Dames 1 & 2 en Heren 1 & 2 op zondag 14 oktober de aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog. Ook hijsen we de regenboogvlag bij de ingang van het clubhuis.

Hiermee ondersteunen wij als club initiatieven in het kader van de jaarlijkse Nationale Coming Out Dag die donderdag 11 oktober plaatsvindt. Want sport is voor iedereen en iedereen is gelijk op het sportveld.

Hockeyers kunnen hun regenboogbandfoto delen op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge om te laten zien dat zij de actie steunen!

Hockey wordt leuker en sterker als we iedereen insluiten, ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur of geslacht. Kortom, hockey voor iedereen!

Lees meer op: https://www.knhb.nl/nieuws/regenboogband-voor-heel-sportend-nederland