Menu's Sportrestaurant & -bar

15-8-2019  | De menukaarten van het MHCZ Sportrestaurant 'door Cuisine Bully' en de Sportbar zijn voor het nieuwe seizoen weer opgefrist met voor ieder wat wils.

Update:
  • De vertrouwde heerlijke broodjes van Gerard zijn natuurlijk gebleven.
  • Net als de populaire schotels met saté, een burger of maaltijdsalade. Daaraan is een aantal vegetarische varianten toegevoegd voor degenen die (een keer) geen vlees/vis willen eten.
  • Voor de jongsten is er een nieuwe kleine schotel toegevoegd voor een heel klein prijsje.
  • Er is een lunch- en dinerkaart toegevoegd voor teams/groepen. Uitvoerige informatie over de samenstelling van de concepten, vind je op de website van Cuisine Bully.

Wil je in het clubhuis dineren, met je team of groep lunchen/dineren? Reserveer dan even, zodat Gerard & crew dit goed voor je kunnen voorbereiden en verzorgen.
Heb je een speciaal verzoek, vraag of allergie? Ook daarmee kun je altijd terecht.

Graag tot ziens in onze Sportbar en Sportrestaurant!

Reserveren en info:
๐Ÿ“ž 06-48118803 (What's app kan ook)
๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ aan de bar