Parkeren zaterdag 18 mei

6-5-2019  | In verband met de 112 Veiligheidsdag wordt op zaterdag 18 mei vanaf 10.00 tot 16.00 uur meer dan gemiddelde drukte verwacht op de parkeerterreinen in het Van Tuyllpark.
Dit grote evenement van gemeente Zoetermeer vindt plaats op het evenemententerrein naast SilverDome en een deel van het voormalig DSO complex (grasvelden tussen Silverdome en ons veld 4/5).
Naast brandweer, politie etc. brengt ook de traumahelikopter deze dag een bliksembezoek aan het evenement en zal landen op het gras van het voormalig DSO complex.

Het aantal parkeerplaatsen voor de sporters en supporters in het park is dus beperkt deze dag. Ben je in de gelegenheid om op de fiets te komen? Dan verzoeken wij je om dat vooral te doen.