Prettige wedstrijd.jpg Mini's vd week.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Shake hands D1.jpg Banner 800 x 200.png Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Regionale campagne S&R

25-8-2018  | 

13 Regionale clubs slaan de handen ineen met campagne Sportiviteit & Respect


Dit seizoen omarmen 13 clubs uit de regio de S&R campagne "Fatsoenlijke taal is heel normaal !”. Het is een uniek samenwerkingsverband tussen HDM, KZ, HGC, HDS, Rijswijk, Cartouche, Forescate, Craeyenhout, Kieviten, LOHC, Wateringse Veld, Ypenburg en Zoetermeer.

 

Op en rond het veld op wedstrijddagen, en natuurlijk tijdens de trainingen, is het verzoek om weer extra met elkaar te letten op wat jijzelf en wat anderen zeggen. Het seizoen goed en positief starten, in harmonieuze sfeer, zorgt ervoor dat iedereen met plezier op en om het hockeyveld staat.Schelden is wel degelijk kwetsend. En al lijkt het best lastig om iemand aan te spreken op kwetsend taalgebruik, doe het wel: deze actie geeft al aan dat iedereen, ongeacht hockeyclub, het hiermee eens is: Let op wat je zegt, kwets anderen niet. Houd het leuk en sportief!

 

We wensen iedereen een leuk seizoen !


Commissie Arbitrage, Sportiviteit en Respect MHCZ