Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg Mini's vd week.jpg Shake hands D1.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Doe jij al iets voor de club?!

14-8-2018  | 
Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

MHC Zoetermeer is een prachtige vereniging waar we samen trots op zijn. De vereniging zijn we met elkaar: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en sfeerloze boel. Bovendien zou de contributie torenhoog zijn, als we willen realiseren wat we nu hebben met betaalde krachten in plaats van vrijwilligers.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers. Om te beginnen hebben vele teams natuurlijk coaches, managers en trainers die zich vrijwillig inzetten. Daarnaast heeft MHC Zoetermeer ook nog ongeveer 75 enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken (bijv. in de commissies) bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven.

Er zijn altijd wel vacatures bij MHC Zoetermeer. Zo nu en dan stopt een vrijwilliger en wordt naar een opvolger gezocht of is er behoefte aan uitbreiding met nieuwe collega's om de taken wat meer te verdelen. Ook bij vrijwilligersorganisaties geldt: vele handen maken licht werk.

De actuele vacatures worden hier gepubliceerd. Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden kunnen zich hier oriënteren op de mogelijkheden en zich aanmelden. Commissies, bestuur en lijnen kunnen hier op hun beurt vacatures bekend maken.

Klik op onderstaande de functies voor een uitgebreide omschrijving.
Interesse of meer weten? 
Stuur een email naar verenigingsmanager Annelies van der Vis.

Accommodatie en materiaal

Communicatie

Jongste Jeugdcommissie

 
Major Domus (gastheer, -vrouw)

Sponsoring en Commercie