Zomersluiting accommodatie

8-7-2019  |
Vanaf zondag 14 juli t/m zaterdag 10 augustus is de accommodatie van MHCZ (clubhuis & velden) gesloten. Mede door de werkzaamheden aan de velden met zwaar materieel, is het niet toegestaan het terrein zonder toestemming te betreden. Net als de meeste leden,  gaat ook de vrijwilligersorganisatie deze weken genieten van een welverdiende hockey-break.

Vanaf maandag 12 augustus gaat het clubhuis weer open tijdens geplande trainingen & andere activiteiten.

Vergaderingen e.d. kunnen m.i.v. het nieuwe seizoen 2019-2020 weer in het clubhuis plaatsvinden. Gelieve hier rekening mee te houden. Reserveren van een ruimte gaat zoals gebruikelijk via [email protected].

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en tot in het nieuwe seizoen!