Goalie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg Mini's vd week.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Ballen.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

ONFIRE hockeyschool start weer in september!

21-8-2018  | 

Ben je een ongelooflijk hockey dier? Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon veel trainen op techniek? De ONFIRE Hockeyschool (voorheen ML) heeft het antwoord voor jou! Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.

ONFIRE Hockey Support is in september weer van de partij! Voor alle jeugdleden van 7-16 jaar, ongeacht hun niveau, bieden wij de mogelijkheid om wekelijks een extra technische toptraining te krijgen onder leiding van toptrainers. Er zitten maximaal 8 kinderen in een groep, dus er is veel individuele aandacht. Iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen vinden plaats op zondagmorgen van 09.00-10.30 uur.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.hockeysupport.nl