Afbeelding MHCZ App.pdf Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Shake hands D1.jpg Goalie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Mini's vd week.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilligersmarkt 24 maart!

13-3-2018  | 

In verband met de (centrale) afgelastingen van zaterdag 17 maart, hebben we besloten de vrijwilligersmarkt te verzetten naar zaterdag 24 maart as. Ben je enthousiast om iets op te pakken als vrijwilliger? Maar niet in de gelegenheid om de vrijwilligersmarkt te bezoeken, stuur dan een bericht naar Annelies van der Vis: [email protected]


Iedere hockeyvereniging in Nederland draait op tientallen vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten om de club draaiend te houden.


Ook onze vereniging wordt gemaakt door vrijwilligers. MHCZ kan niet zonder vrijwilligers. Vaak komt dit er op neer dat ouders van de kinderen actief worden als scheidsrechter, coach, trainer, commissielid of bestuurslid.


Maar het lijkt met de jaren moeilijker en moeilijker te worden vrijwilligers te vinden. Mensen hebben het druk en het is lastig ruimte vrij te maken in de overvolle agenda’s. En als mensen willen helpen, weten ze vaak niet bij wie ze moeten zijn of wat ze kunnen doen.


Daarom organiseert MHCZ zaterdag 24 maart (gewijzigde datum i.v.m. afgelastingen  op 17 maart) van 10:00 -13:00 uur weer een vrijwilligersmarkt, hier kan men informatie krijgen over de nog openstaande vrijwilligers vacatures binnen MHCZ. Loop dus even langs bij de vrijwilligersmarkt en kijk of je de vereniging kunt ondersteunen met jouw talent!


Wij willen namelijk graag van jouw talent gebruik maken bij MHCZ! Samen maken wij MHCZ!