Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Mini's vd week.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Shake hands D1.jpg Prettige wedstrijd.jpg Goalie.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Rabofandag.jpg Ballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lustrumfeest vrijdag 13 april

11-4-2018  | 
Op vrijdag 13 april is het tijd voor hét enige echte MHCZ Lustrumfeest!! De Lustrumcommissie en de Dames 2 FeCo-leden hebben de handen ineen geslagen om een geweldig feest te organiseren. Dit is wel dé perfecte gelegenheid om eindelijk weer eens af te spreken met oude teamgenoten, hockeyvrienden en -vriendinnen, oudergroep etc. van MHCZ.  Het feest is, net als de twee voorgaande succesvolle We All Love The 80’s and 90’s edities, uiteraard ook bedoeld voor alle leden (18+) en ouders van (oud-)leden. 


THEMA
Dit jaar is het thema, heel toepasselijk, We All Love The 68’s and 18’s, editie 50 Years of Sport. Trek dus vooral die oude sportoutfit uit de kast (hint: de grijze plooirok van vroeger of dat enorm foute trainingspak) en geniet van een avond vol geweldige muziek, met natuurlijk dé klassiekers die zowel jong en oud kennen. Wie weet win jij dan wel de prijs voor beste outfit van de avond. Nieuwsgierig naar de prijs? Houd dan vooral de site in de gaten! 


WIE JARIG IS TRAKTEERT
Alle feestgangers krijgen het eerste rondje van de club! Proost!


KAARTJES
Kaartjes (€10) bestel en betaal je eenvoudig vooraf met iDeal via de MHCZ-App (bij 'meer...' 'evenementen') of als je inlogt via de website van MHCZ (bij 'club' 'evenementen'). Vermeld bij reservering in het opmerkingenveld de namen van de mensen waarvoor je reserveert en betaalt. Introducés zijn ook welkom, maar vergeet hun namen dan niet in het opmerkingenveld te zetten (belangrijk!). Daarnaast kunnen er kaarten gekocht worden via de Facebookpagina van MHCZ Dames 2. Mocht er iets niet lukken, neem dan gerust contact op met de Lustrumcommissie of Marcel van Breda.