Ballen.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Banner 800 x 200.png Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Prettige wedstrijd.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Shake hands D1.jpg Mini's vd week.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Goalie.jpg Rabofandag.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ Rookvrij sinds 9 maart

9-3-2018  | Sinds 9 maart 2018 is onze sportaccommodatie rookvrij en kunnen rokers terecht op de (overdekte) rookplaats aan de achterzijde van het clubhuis. Dit geldt ook voor rokers van de elektrische sigaret (E-sigaret). Het besluit om ons sportcomplex rookvrij te maken is in overeenstemming met de resultaten van het onderzoek dat vorig jaar werd uitgevoerd onder alle leden en ouders/vrijwilligers van de vereniging.


Met het besluit rookvrij te worden, beschermen wij  de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en tegen het schadelijke meeroken. Zo kan iedereen genieten van een gezonde en veilige sportomgeving. Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs wel aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie ze opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

 
Ook al zijn wij rookvrij, uiteraard blijft iedereen welkom bij MHC Zoetermeer, ook de rokers. Wij vragen de rokers alleen om op de aangewezen rookplaats te roken, waarin is voorzien aan de achterzijde van het clubhuis. Zo houden we de ruimtes rond de velden, de toegangshekken, het clubhuis en alle terrassen rookvrij.


 
We rekenen op jullie medewerking om samen te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze (jeugd)leden, hun supporters en onze gasten.