MHCZ Warming-up instructiefilm

20-2-2018  |
Voor een goede voorbereiding op het vervolg van de veldhockey-competitie, heeft de clubfysio T.I.M. Fysiotherapie een fijne instructie-video gemaakt voor een gedegen warming-up.

Door je spieren goed op te warmen voor een training of wedstrijd, wordt de kans op blessures verkleind. Een juiste uitvoering van de oefeningen is belangrijk.

Deze instructie is waardevol voor ieder team en speler bij MHCZ, dus doe er je voordeel mee. Met dank aan onze Dames 1 voor de medewerking.

Doe mee met de Warming-up Challenge en win de 'Warming-Up Cup 2018'
Met onderstaande instructie-video wordt een goede warming-up met je eigen team natuurlijk 'appeltje-eitje'. Kunnen jullie het net zo goed, of misschien wel beter dan Dames 1? Laat het zien met je eigen video!

Plaats je video voor eind maart op de FaceBook-pagina van MHCZ bij het bericht over de Warming-up Challenge en maak kans op de eerste 'Warming-Up Cup'. De ingezonden video's worden beoordeeld door Tim Könings van T.I.M. Fysiotherapie.

Veel succes en plezier!