Zaalkampioen?

30-1-2019  |
Is je team nog in de race om zaalkampioen te worden? Of ben je al zaalkampioen? Vergeet dan niet om je kampioensfoto voor de eregalerij te maken!

Met nog drie zaal speelweekenden te gaan, nadert einde van het zaalseizoen. Veel teams strijden nog om de eerste plaats in hun poule. Dus mocht je kampioen worden, maak dan een mooie foto voor de eregalerij, zodat je voor op de website komt te staan!

We hopen op veel zaalkampioenen, dus allemaal heel veel succes in de laatste speelweekenden van de zaalcompetitie. En maak die kampioensfoto van je team en stuur deze naar de [email protected]

Op zondag 17 maart om 14:00 uur worden tijdens het dubbelweekend van Dames 1 en Heren 1 alle zaalkampioenen gehuldigd!