En toch staan er ieder weekend bij MHCZ gemiddeld zo’n 80-10"/> Mixed Hockeyclub Zoetermeer Mixed Hockeyclub Zoetermeer | Nieuwsbericht

Scheidsrechters in het zonnetje

22-9-2021  | "Hé scheids, bedankt!" Dat hoor je niet zo vaak na een wedstrijd.

En toch staan er ieder weekend bij MHCZ gemiddeld zo’n 80-100 scheidsrechters en spelleiders op het veld zodat leden lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Die fluiters worden daar niet voor betaald, het is helemaal vrijwillig. Daar mogen we als spelers, coaches, managers en toeschouwers best eens bij stilstaan. Immers, zonder scheidrechters… geen wedstrijden!

Dus, zet je scheidsrechter aankomend weekend eens in het zonnetje. Bedank ze in ieder geval voor het fluiten. En misschien kun je iets leuks bedenken om ze te laten voelen dat ze enorm gewaardeerd worden: neem bijvoorbeeld iets lekkers voor ze mee, of schrijf een bedankkaart die je na afloop overhandigt.

Maak een leuke foto van het moment, plaats die op sociale media, gebruik #scheidsbedankt en tag de club in je bericht. Insta: @mhczoetermeer en FB: @MHC Zoetermeer.

Dank vast voor je moeite en medewerking!