Gratis naar ijshockeywedstrijd !

6-11-2018  | Alle leden en vrijwilligers van MHC Zoetermeer zijn door de Zoetermeer Panters uitgenodigd voor het bijwonen van een spectaculaire ijshockeywedstrijd.

Helemaal GRATIS! Op zaterdag 24 november spelen ze om 20.15 uur THUIS in het Silverdome tegen de HYC Herentals.

Trommel je teamgenoten of collega-vrijwilligers op en ga lekker samen kijken!

De gratis kaarten moeten wel van tevoren gereserveerd worden. Hoe? Stuur uiterlijk 23 november een e-mail naar Romy Huisman van de Zoetermeer Panters: [email protected] en vermeld daarin je naam, het hockeyteam waarin je speelt of welke vrijwilligersfunctie je hebt en hoeveel kaarten je wil reserveren.

Kom ook! En vergeet je warme jas niet ;-)