Prettige wedstrijd.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Ballen.jpg Mini's vd week.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Heren 1 2018-2019.jpg Goalie.jpg Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Kennismakingscursus Fithockey

4-10-2017  | 

Op zondag 8 en 15 april'18  is weer er de mogelijkheid kennis te maken met Fithockey op MHCZoetermeer. .

Fithockey staat voor veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar. Kortom fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 55 jaar.

Fithockey wordt op een hockeyveld gespeeld met een zachte bal en knots. De knots is een kunststof stick met aan het uiteinde een raakvlak van foam waarmee de bal wordt geslagen. Door het gebruik van deze veilige materialen is fithockey geschikt voor senioren met én zonder hockeyervaring.

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen. Als het regent gaat de cursus gewoon door, maar pas je kleding hier op aan (regenjasje). Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website (www.mhcz.nl) op de dag zelf vanaf 14.00 uur.

De deelnamekosten bedragen €10,- voor 2 lessen. Deze zijn op de eerste cursusdag à contant te voldoen (liefst gepast). Vriendelijk verzoek om op de eerste cursusdag tussen 14.30 en 14.50 uur aanwezig te zijn, zodat er geen lestijd verloren gaat aan administratie. We hebben knotsen te leen gedurende de lessen.

Meld u nu aan voor de kennismaking met Fithockey & MHCZoetermeer!

Aanmelden: www.kennismakingscursus.nl, kies cursus 795

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Annelies van der Vis;[email protected]