Kennismakingscursus hockey

9-6-2021  |
Op zondag 19 september start een nieuwe serie van drie kennismakingslessen voor 4-13 jarigen. Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en wil je wel eens weten of hockey iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de kennismakingscursus bij MHCZ!

De cursus vindt plaats op zondagmiddag, de trainingen zijn op:
19 september - 26 september en 3 oktober

Tijden:
Voor 4/5 jarigen: 12.30 - 13.30 uur
Voor 6 jaar en ouder: 13.45 - 14.45 uur

De kids worden op leeftijd ingedeeld in groepjes. We hebben een team van enthousiaste trainers die met veel plezier de groepjes begeleiden. We gaan basistechniek oefenen en hockeyspelletjes doen. En natuurlijk ook een partijtje spelen.

Een hockeystick kan je bij ons lenen. Dus je hoeft alleen je sportkleren aan. Kom je ook? Misschien heb je een enthousiast vriendje of vriendinnetje. Vraag die gezellig mee, dan zorgen we dat jullie bij elkaar in het groepje komen.

Kosten: € 15 voor drie lessen
Inschrijven gaat online via de website van gemeente Zoetermeer:
-> naar kennismakingscursus.nl

Heb je vragen over de cursus? Neem dan contact op met Natalie de Leeuw Duarte.
Heb je vragen over het lidmaatschap, een plekje in een team of over de wachtlijst? Neem dan contact op met de vrijwilligers van de Jongste Jeugdcommissie.