Dames 1 22-23.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Line up D1.jpg Actie Dames 1.jpg Heren 1 22-23.jpg Line up rokerig.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenkids.jpg H1 blijdschap.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lidmaatschap opzeggen

28-3-2023  | 
Wil je volgend seizoen niet meer hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je opnieuw wordt ingedeeld in een team en daarmee voor volgend seizoen contributie verschuldigd bent.

Wij vinden het ontzettend jammer als je je lidmaatschap na dit seizoen niet wil voortzetten. Het is nooit leuk om een lid te zien vertrekken.
Graag vernemen we dan ook via het opzegformulier wat de reden is, mogelijk levert dit zinvolle informatie op waar we als vereniging iets mee kunnen.

Twijfel je of je wil blijven hockeyen of dat er voor jou een passend aanbod is? Neem dan contact op met jouw hockeycommissie en leg uit waar de twijfel zit. Grote kans dat ze iets voor je kunnen betekenen.

Mail naar:

Officieel opzeggen
Een opzegging moet uiterlijk vóór 15 mei worden gedaan en het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd door het opzegformulier in te vullen van de ledenadministratie:

Coaches, trainers, lijncoördinatoren en commissies zijn natuurlijk graag op de hoogte van je plannen, maar via hen en/of via een inventarisatieformulier van de hockeycommissies kun je niet officieel opzeggen. Je moet ook altijd het opzegformulier invullen.

Voor het volledige opzegreglement, zoals gepresenteerd en goedgekeurd door de ALV verwijzen we naar de pagina Beleidsstukken en Reglementen. Wij raden je aan dit reglement te lezen voordat je een opzegging verstuurd.

Een opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd en is daarmee definitief. Zolang je nog geen bevestiging hebt ontvangen, betekent het dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering naar de ledenadministratie als je de bevestiging niet binnen één week hebt ontvangen.