Controle persoonsgegevens

23-1-2018  |
Het is erg belangrijk dat je regelmatig je persoonlijke gegevens controleert via onze MHCZ app/website.

Indien je e-mail adres gewijzigd is of je wilt de mail liever op een ander of extra adres ontvangen, dan kun je dit eenvoudig zelf aanpassen na het inloggen op onze app/website. Op de button "profiel" kun je een e-mailadres of telefoonnummer wijzigen of zelfs extra e-mailadressen of telefoonnummers toevoegen. Op die manier beschikken de club, de coaches, de trainers, de arbitragecommissie en alle andere betrokkenen altijd over de juiste gegevens.

Wijzigingen in je adres kun je doorgeven aan [email protected].

Inlog of lidnummer vergeten?  Vraag deze op via bovengenoemd email-adres.