Mogelijkheden

De mogelijkheden met betrekking tot sponsoring binnen Mixed Hockeyclub Zoetermeer zijn er in de breedste zin des woord. Om het voor u als (potentieel) sponsor gemakkelijk te maken, maken wij onderscheid in eigenlijk 3 diverse pijlers met betrekking tot sponsoring. Deze pijlers noemen we dan ook Teamsponsoring, Bordsponsoring en maatwerk.

Mocht u belangstelling hebben om sponsor te worden van MIxed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) , neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected] .