Ballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 team header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Dames 1 maart 2022.jpg Luchtfoto header website.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg
 
 

Sponsoring bij MHC Zoetermeer

Alle sponsoractiviteiten bij MHC Zoetermeer worden gecoördineerd door de vrijwilligers van de sponsorcommissie. Voor teamsponsoring, bordsponsoring of een sponsorpakket op maat ben je bij de sponsorcommissie aan het juiste adres. 

Wij zijn alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage aan onze vereniging en willen graag dat zij zich thuis voelen op de club. Inkomsten uit sponsoring zijn een belangrijk onderdeel van de begroting van de club waardoor wij meer voor onze leden kunnen betekenen. Samen met de sponsors houden we de club financieel gezond. 


Teamsponsoring
Heb je interesse om het team van je zoon/dochter/kennis te sponsoren met een shirt, heel tenue of trainingspak? Ben of ken je een bedrijf dat belangstelling heeft? Daar maak je het team en MHCZ heel erg blij mee! 

Met betrekking tot sponsoring van teams zijn er in seizoen 2020/2021 een paar wijzigingen doorgevoerd om het sponsoren leuker en makkelijker te maken. 

1. De sponsorbijdrage aan MHCZ is voor alle junioren- en seniorenteams gelijk. Voor de jongste jeugd geldt een instaptarief. Voor Heren 1 en Dames 1 zijn er aparte afspraken met de hoofdsponsor.

De volgende tarieven gelden voor seizoen 2021-2022 per team, per seizoen:
  • Junioren (D t/m A) en Senioren €275,- excl. btw (€332,75 incl. btw)
  • Jongste Jeugd (t/m E) €150,- excl. btw (€181,50 incl. btw) 
Indien de sponsor deze sponsorbijdrage aan de club niet kan/wil betalen, dan is het mogelijk dat het team deze bijdrage inclusief btw voor zijn rekening neemt. 

2. Offertes opvragen voor de aanschaf en bedrukking van teamkleding en het plaatsen van bestellingen kan voortaan rechtstreeks bij Intersport Twinsport Leiden Superstore, Lammenschansweg 130-H, 2321 JX Leiden, of per e-mail naar [email protected]. Er is voldoende clubkleding op voorraad. 

Nieuw! Spaar 2,5% VIP-saldo op al je aankopen bij Intersport Twinsport, dus ook sponsorkleding, via de INTERSPORT VIP-app. Download deze app, meld je in de app aan als MHCZ-lid (wachtwoord: zoetermeer) en spaar dan ook nog eens 2,5% VIP-tegoed voor de club!

3. Sponsoruitingen mogen niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor en/of andere afspraken met sponsoren en partners van MHC Zoetermeer (zie ook reglement teamsponsoring op de website bij clubinfo/beleidsstukken en reglementen). Mede daarom is het van belang dat de sponsorcommissie aangeeft geen bezwaar te hebben en dat de sponsor daartoe tijdig het sponsorformulier invult en samen met de logo’s mailt naar: [email protected]

4. Als sponsor ben je automatisch lid van de ‘Vrienden van MHCZ’ (maximaal 2 personen per bedrijf/organisatie/team). Als Vriend van MHCZ word je uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie en zal er éénmaal per seizoen een uitnodiging volgen voor een evenement. 

Bedrukking teamkleding
De kleding kan bij bestelling gelijk door Intersport Twinsport worden bedrukt en voorzien worden van het clublogo. Neem hierbij altijd de richtlijnen van de KNHB in acht zoals: 
  • voorzijde shirt - één uiting niet groter dan 350 cm2
  • achterzijde shirt onder het rugnummer - één uiting niet groter dan 200 cm2.
Het volledige document met richtlijnen voor sponsoring van de KNHB staat op de website bij clubinfo/beleidsstukken en reglementen. Het is niet toegestaan andere kleding dan de officiële MHCZ-clubkleding te bedrukken met een MHCZ logo. Dit gebeurt dan ook exclusief bij Intersport Twinsport.

Heeft u vragen, verzoeken of behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie via [email protected].

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie MHC Zoetermeer