Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner 800 x 200.png Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Rabofandag.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Goalie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner website.jpg Ballen.jpg
 
 

Algemeen

Hockey zit in de lift! 

Hockey behoort tot de snelst groeiende sporten van Nederland. Internationaal staat Nederland hoog aangeschreven, en ook op nationaal niveau besteden de media steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie.


‘Sympathiek’ en ‘zinvol’ gaan hand in hand

Sponsoring van MHCZ is een sympathieke manier om de merkstrategie van uw organisatie te ondersteunen. U verbindt uw naam en merkbeeld aan een ambitieuze hockeyclub in de regio Zuid Holland. Tegelijkertijd laat u als sponsor zien dat uw bedrijf MHCZ een warm hart toedraagt en steunt in haar ambities, door (mede) de financiële middelen te leveren, die van belang zijn op weg naar verdere de professionalisering van de hockeysport in Zoetermeer, de organisatie en de accommodatie. 

Zaterdag 29 augustus 2015 jl. is er weer een grote stap voorwaarts gemaakt, door het openen van ons nieuwe club(t)huis. Dit clubhuis geeft MHCZ dan ook een flinke boost. Vanaf het terras heeft u een hotspot over 3 van onze 5 velden die onze club rijk is.

Is uw interesse gewekt, kijk dan snel verder naar onze mogelijkheden. Of neem vrijblijvend contact op via [email protected] .

Mixed Hockeyclub Zoetermeer , een club met ambitie!